Om hjemmesiden

Vi vil gerne hjælpe dig så hurtigt som muligt. Vi har samlet spørgsmål til den nye hjemmeside, som andre har henvendt sig med herunder. 

Hvad er DMI's cookies- og privatlivspolitik på beta.dmi.dk?

Brug af din placering
Du skal give tilladelse til, at beta.dmi.dk må bruge din placering for, at du ser vejret for der, hvor du er. Hvis du har blokeret denne tilladelse, vises i stedet vejret for København på forsiden af beta.dmi.dk. Læs mere om, hvordan du tillader eller blokerer brugen af din placering her:

Chrome

Safari

Firefox

Explorer

Læs mere her om beskyttelse af persondata og cookie-politik.

Hvorfor ser jeg vejret for København på min forside?

Du skal give tilladelse til at beta.dmi.dk må bruge din placering for, at du ser vejret for der, hvor du er. Hvis du har blokeret denne tilladelse, vises i stedet vejret for København på forsiden af beta.dmi.dk. Læs mere om hvordan du tillader eller blokerer brugen af din placering her.

Hvorfor er der reklamer?

DMI har haft bannerannoncer siden 2004. Som statsinstitution har vi hjemmel på Finansloven til at drive annoncer på vores hjemmeside og app. Vi stiller krav til bannerannoncerne, før vi bringer dem. Det betyder blandt andet, at der er typer af annonceindhold, som vi ikke accepterer, og der er begrænsninger på, hvor påtrængende annoncerne må være i forhold til DMI's læsere i kraft af lyd, bevægelse og placering. Indtægterne fra annoncerne yder et bidrag til, at DMI kan opretholde kvaliteten af sine digitale ydelser.

Hvad betyder 'indhold på vej' i menuen og footeren?

DMI's nye hjemmeside er lanceret som en beta-version. Dette betyder, at DMIs eksisterende hjemmeside i en periode vil køre parallelt med betaversionen, indtil al information er flyttet over i det nye design. Vi arbejder på højtryk på dette, men i en periode vil der mangle indhold under blandt andet Udforsk, Rådgivning og Forskning.

Hvor finder jeg radar?

Du finder radar på vejrkortet ved at klikke på 'Radar og lyn'. Vejrkortet findes blandt andet på forsiden nedenunder 'Favoritter'.

Hvor finder jeg satellit?

Satellit er endnu ikke en del af det nye beta.dmi.dk, men vi arbejder på, at det også kommer på den nye hjemmeside - endda i en ny og bedre version. Indtil da kan du stadig finde satellit på dmi.dk.

Hvor finder jeg historisk vejrdata?

Historisk vejrdata er endnu ikke en del af det nye beta.dmi.dk, men vi arbejder på, at det også kommer på den nye hjemmeside. Indtil da kan du stadig finde det på dmi.dk.

Hvad betyder varsel kategori 1?

Varslerne har kategorier for at også farveblinde kan se hvor farligt varslet er, så det ikke kun er tydeligt, hvis du kan aflæse farven på varslet. Læs mere om varsler her.

Hvordan tilføjer eller sletter jeg favoritter?

Du tilføjer favoritter ved at klikke på hjertet i søgefeltet øverst i højre hjørne, eller når du er inde på en lokalitet. Du fjerner en favorit ved at klikke på det røde hjerte, så hjertet bliver hvidt i midten.

Kommer der en ny app?

Sideløbende med at vi færdigudvikler det nye dmi.dk og får feedback fra brugerne, udvikler vi en ny app. Vi forventer, at den er færdig i 2018.

Hvor er havprognoserne?

Havprognoserne kan ses på vejrkortet. Du kan vælge vind, vandstand, havtemperatur, strøm eller bølger. Havprognoser er tilgængelige fra alle lokaliteter.

Er der ophavsret til DMI's materialer?

Ophavsrettighederne til alt materiale på DMI's hjemmesider tilhører Danmarks Meteorologiske Institut med mindre andet er angivet.

Materialet til privat brug kan frit downloades og printes. Der kan frit linkes til siderne. Links til DMI's informationer skal ske til en side med navigation, der har en selvstændig URL.

Links til grafikelementer, brug af data samt indkopiering af grafik, vejrprodukter og datamateriale på andre hjemmesider må ikke ske uden forudgående skriftlig aftale med Danmarks Meteorologiske Institut.

Ønsker du at bringe vejrdata – såsom udsigter og observationer – f.eks. på egen hjemmeside eller anden digital platform, så kan informationer, produkter og rådata købes ved at kontakte DMI via kontaktformularerne.

Giv feedback

Vil du give feedback eller rapportere en fejl, du har fundet, kan du gøre det ved at klikke på feedback-knappen til højre på siden. Vi arbejder løbende på at forbedre beta.dmi.dk, så dine kommentarer betyder meget for os. Hvis du anvender en adblocker, skal du slå den fra for at kunne se feedback-knappen.

Handler din henvendelse ikke om beta.dmi.dk, kan du finde kontaktoplysninger her.