twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 20. november 2017, 12.15 UTC

Vejret i nat og i morgen:

Qaanaaq får delvist skyet vejr i nat og i morgen, der forventes opklaring fra syd sidst på dagen i morgen. Temperaturer vil ligge mellem 12 og 18 graders frost.

Hele Vestgrønland får klart eller letskyet vejr, dog i morgen kommer der høje tynde skyer ind fra syd og skærmer for solen. Omkring og nord for Qeqertarsuaq temp. hele døgnet mellem 10 til 18 graders frost. Syd for Qeqertarsuaq mellem frysepunktet og 8 graders frost. Lokalt kan østen- eller nordøstenvinden være frisk eller hård både i nat og i morgen.

Sydgrønland får klart vejr i nat og det meste af i morgen, men sidst på dagen efterhånden skyer fra syd. Temp. mellem 1 grads frost og 5 graders varme. Let til frisk østlig vind, der tiltager tirsdag til stedvis hård vind til kuling med risiko for vindstød af stormstyrke.

Tasiilaq får i nat skyet vejr og risiko for let sne. Temp. mellem 2 og 6 graders frost. I morgen efterhånden opklaring fra nord med nogen eller en del sol, og temp. mellem 3 og 8 graders frost.

Ittoqqortoormiit får mest skyet vejr i nat og faldende temperaturer til mellem 10 og 15 graders frost. I morgen opklaring, men senere på dagen igen mere skyet nordfra og eftehånden sne eller snebyger. Temp. i morgen mellem 6 og 10 graders frost.

Søg by i hele verden: