Vinter bliver til forår i næste uge

Vejrudsigten for hele landet

Fredag den 24. februar 2017.

Udsigt, gældende til lørdag morgen, udsendt kl. 08.15.

Tørt med en del sol, men på Bornholm i formiddag endnu skyet. Temp. op mellem 1 og 4 grader og let til frisk vind fra nordvest.I nat tørt og klart med temp. ned mellem 3 og 8 graders frost. Svag til jævn vind omkring vest.

Der er risiko for is- og sneglatte veje i store dele af landet.


Torsdag den 23. februar 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 23.10.

Oversigt

Et lavtryk passerer i nat henover den sydligste del af Danmark, ledsaget af snefald til en stor del af landet. Fredag trænger kold og klar luft ned over os fra nord, men allerede i weekenden bevæger fronter og lun luft sig frem mod Danmark vestfra.

Lørdag:

Først på dagen endnu solskin østpå i landet, ellers skyet vestfra og om eftermiddagen udbredt nedbør vestfra, der vil starte som slud eller sne og herefter gå over i regn. Temp. stiger til mellem 1 og 5 graders varme og svag til jævn vestlig vind, der drejer mod syd og frisker lidt op. Om aftenen og natten en del regn, østpå i landet om aftenen endnu stedvis tøsne. Temp. stiger til mellem 3 og 6 grader, lunest vestpå og vinden bliver jævn til hård fra syd og senere sydvest.

Søndag:

Mest skyet med lidt regn flere steder. Temp. mellem 5 og 8 grader og let til frisk vind omkring sydvest, først på dagen stedvis op til hård vind. Om natten skyet og mest tørt vejr. Temp. omkring 5 grader og let til frisk vind fra sydvest.

Mandag:

Mest skyet og diset vejr og over de vestlige egne perioder med regn. Dagtemp. mellem 5 og 10 grader, om natten ned mellem 2 og 5 grader. Let til frisk vind fra syd og sydvest.

Tirsdag:

Vekslende skydække og til tider byger. Dagtemp. mellem 4 og 7 grader, om natten fra omkring frysepunktet til 3 graders grader. Let til frisk sydvestlig vind som langsomt aftager.

Onsdag:

Lidt sol, men også byger. Dagtemp mellem 3 og 6 graders varme, om natten mellem 2 graders frost og 2 graders varme. Svag til jævn vind, mest omkring sydvest.

Torsdag og fredag:

Mest tørt med uændrede eller lidt højere temp.

Usikkerhed

Udsigten er som helhed ret sikker, det er dog noget usikkert, hvor meget sne vi får i nat.