Køligt sommervejr med både sol og byger

Vejrudsigten for hele landet

Søndag den 20. august 2017.

Udsigt, der gælder til mandag morgen, udsendt kl. 07.50

Lidt eller nogen sol, men også byger flere steder, lokalt med torden. På Sjælland dog mest tørt i formiddagstimerne. Temp. mellem 16 og 20 grader, og let til frisk, stedvis op til hård, vind fra sydvest og vest. I nat kun enkelte byger og til dels klart vejr, med temp. ned mellem 10 og 15 grader. Let til frisk vind fra vest og nordvest, ved Vestkysten hård vind, der aftager en smule.


Lørdag den 19. august 2017.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 22.35

Oversigt

Kølig vestlig luftstrøm med byger. Midt på ugen stabiliseres vejret en overgang.

Mandag:

Nogen sol, men også enkelte byger. Dagtemp. op mellem 17 og 20 grader, om natten ned mellem 10 og 15 grader. Let til frisk fra vest og nordvest der aftager.

Tirsdag:

Nogen sol, men også enkelte byger. Dagtemp. op mellem 17 og 20 grader, om natten ned mellem 8 og 13 grader. Svag til jævn fra nordvest.

Onsdag:

Tørt med nogen elle en del sol. Temp. op mellem 17 og 20 grader og svag til let vind fra forskellige retninger. Om aftenen og til natten mere skyet vestfra med mulighed for regn. Temp. ned omkring 10 grader, og svag til jævn vind efterhånden fra sydøst og syd.

Torsdag:

Skyet og forbigående regn vestfra efterfulgt af opklaring med nogen sol og mest tørt vejr. Temp. op mellem 17 og 22 grader, om natten mellem 10 og 15 grader. Let til frisk sydøstlig vind, som drejer til vest.

Fredag:

Nogen sol, men også enkelte byger. Dagtemp. mellem 18 og 21 grader, om natten mest klart, aftagende vind og temp. ned mellem 8 og 13 grader.

Lørdag og søndag:

Ustadigt, men lidt varmere.

Usikkerhed

Den ustadige vejrtype er sikker, men de forventede nedbørsmængderne er noget usikre.